Besplatna dostava za narudžbe iznad 40,00 € 

Načini plaćanja

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

1. kreditnim ili debitnim karticama:  Mastercard®, Maestro®, Visa, Diners i Discover putem Corvus Pay sustava
      

2. e-bankingom/internet bankarstvom

3. općom uplatom

4. pouzećem 

Detalji o kartičnom plaćanju

Ø    Erste Card Club   – jednokratno plaćanje Diners i Discover karticama, te obročno plaćanje Diners karticama 

Prihvatitelj Erste Card Club omogućava i obročno plaćanje za internetska prodajna mjesta za korisnike debitnih MaestroMastercard i Visa kartica sljedećih banaka: Erste&Steiermärkische bank, Istarska kreditna banka, Jadranska banka, Kentbank, Kreditna banka Zagreb, Sberbank, i Slatinska banka. 


Ø    PBZ CARD  – obročno plaćanje karticama Visa PremiumVisa Inspire i Maestro karticama PBZ-a 

Ø    Zagrebačka banka  – obročno plaćanje MasterCard i Visa karticama ZABE 

Proces narudžbe i plaćanja

U trenutku kada narudžba bude zaprimljena, prodavatelj će elektroničkim putem u obliku e-pošte obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena.
U slučaju plaćanja kreditnom karticom ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada tvrtka Blatni dobije potvrdu predautorizacije kartice Kupca na iznos narudžbe. Kupac e-poštom dobiva dvije obavijesti: jednu od CorvusPay-a (bankovnog sustava) kao potvrdu o iznosu rezerviranom za autorizaciju. Druga obavijest dobiva se u trenutku kad prodavatelj pripremi pošiljku za slanje i autorizira rezervirani iznos. Ako prodavatelj ne može isporučiti naručeni artikl, kupac dobiva obavijest da je rezervirani iznos storniran, a banka koja je rezervirala iznos za autorizaciju stornirani iznos vraća Kupcu.
Ako naručeni proizvod nije raspoloživ, prodavatelj će obavijestiti Kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ te ga izvijestiti o roku u kojem je proizvod dobavljiv.
Ako je proizvod naručen, a kao način plaćanja odabran e-banking, opća uplata ili plaćanje gotovinom, prodavatelj se obvezuje rezervirati proizvod u trajanju od 3 radna dana. Nakon isteka tog roka, prodavatelj ne jamči raspoloživost proizvoda.

Sva će plaćanja biti izvršena u HRK (hrvatskim kunama).
U slučaju plaćanja kreditnom karticom, e-bankingom i općom uplatnicom troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.
Kupac ima pravo raskinuti ugovor sukladno članku 45. Zakona o zaštiti potrošača.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

 

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!